Blundande man i gräset med dator på magen

Kravanalytiker/ Projektledare/ Utvecklare front end/ Utvecklare back end

Vill du bli en av våra nya medarbetare inom området identitetshantering?

Pulsen växer och vi söker därför dig som trivs i komplexa IT-miljöer där du tillsammans med kund verkar i arbetet för att skapa smarta identitetslösningar. Vi arbetar främst inom den offentliga sektorn där vi genomför workshops, agerar bollplank i strategifrågor och utredningar eller arbetar med själva införandet. Till din hjälp att utvecklas i din tjänst hos oss har du Nordens vassaste identitetshanteringskonsulter.

Vi söker dig som antingen är duktig inom krav-/utredningsområdet, är duktig på att leda en kund från start till målgång, eller som är en bra utvecklare inom front end eller back end utveckling.

Bra egenskaper som vi uppskattar hos dig, förutom din självklara tekniska förmåga, är att du är konstruktiv och lösningsorienterad och att du är positiv och utåtriktad till din läggning.

Vi har behov av nya konsulter på våra orter från syd till norr, Malmö, Göteborg, Borås och Stockholm.

Pulsen Integration arbetar idag med över 190 svenska kommuner, flera landsting samt många större privata företag och organisationer över hela Sverige. Vi levererar tjänster inom identitetshantering, access och integrationer. Våra tjänster efterfrågas i allt större utsträckning varför vi nu söker fler medarbetare som likt oss brinner för Identity and Access Management.

Låter det intressant?

Har du visioner och vill växa tillsammans med kollegor i en framgångsrik organisation? Skicka in din ansökan direkt, då vi tillämpar ett löpande urval. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Krister Aronsson, 0734-213139, André Hallberg, 0734-213237Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post

kontaktbild

Kontaktperson

André Hallberg

Service Manager


kontaktbild

Kontaktperson

Krister Aronsson

Konsultchef