Rubrikbild - vad tror du om att jobba på Pulsen

Business Controller / Ekonomiansvarig till Pulsen Production

Pulsen Production söker nu en Business Controller/Ekonomiansvarig. Du kommer arbeta nära affären med att stödja VD och affärsägare för att säkerställa måluppfyllelse.

Pulsen Production levererar kvalificerade lösningar för drift, kommunikation och arbetsplats till medelstora och stora kunder på marknaden. Våra lösningar är kritiska för att säkerställa en säker drift hos våra kundföretag. Vi måste ligga i framkant med utvecklingen på säkerhetsområdet och ta en aktiv del i våra kunders skydd mot alla tänkbara hot nu och i framtiden.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer in i ett bolag som växer och som skall fortsätta att växa. Vi söker dig som drivs av affärer och vill vara med och utveckla verksamheten. Du är intresserad och duktig på att analysera och ta fram beslutsunderlag.

Du arbetar mycket i det dagliga operativt som controller med att ifrågasätta och säkerställa samtidigt har du ansvaret för att sammanställa månadsrapporteringen och tillse att de ekonomiska processerna är på plats och fungerar.

Du kommer arbeta självständigt med bolagets ekonomi, rollen är bred och med ett stort eget ansvar. Kund och leverantörsreskontra hanteras av koncernen men i övrigt är det Business Controller/Ekonomiansvarig på bolaget som skall säkerställa både den löpande månadsredovisningen och bokslut samt övriga analyser och rapporter.

Eftersom bolaget växer så kommer ansvaret växa med den här befattningen.

 • Ansvara för månadsbokslut
 • Delta vid upprättandet av årsredovisning
 • Säkerställa att rutiner och tidsplaner upprätthålls
 • Avstämningar och periodiseringar
 • Rapportering till koncernmodern
 • Ansvarar för bolagets budgetprocess
 • Aktivt stöd åt affärsägare
 • Självständigt och efter önskemål utreda och analysera diverse olika processer,

Då bolaget troligtvis kommer växa, genom förvärv eller större övertagande av drift, kommer du bli en resurs och ingå i ett team runt affären som arbeta med avtalsinnehåll, analys, förhandling etc. Rollen innebär även bankkontakter och förhandlingar samt att vara en resurs för VD och ledning i dessa situationer. Du kommer ingå i ledningsgruppen och förväntas vara en aktiv del av dess arbete. Det finns inte något personalansvar kopplat till tjänsten.

Som Business Controller/Ekonomiansvarig på Pulsen Production är du även superuser för aktuella system som Jeeves, QV och Flex. Övriga administrativa uppgifter såsom avtal, prislistor och licenshanteringar ingår och även viss personaladministration kring anställningar, tjänstebilar och lönerevisioner.

För att arbeta som Business Controller behöver du:

 • Akademisk utbildning som Civilekonom redovisning, controller
 • Goda IT-kunskaper
 • Flytande engelska i tal och skrift

Du som söker den här tjänsten har troligtvis 3-5 års erfarenhet efter högskolan av likvärdiga arbetsuppgifter och vill nu ta nästa kliv och få ett bredare ansvar.

Pulsens varumärke bygger sig inte självt. Det görs varje dag av de som arbetar på Pulsen. Vill du bli en av oss?

Placeringsort:

Borås

Låter det intressant?

Sök redan idag då vi intervjuar löpande, sista ansökningsdatum är 2017-06-18

I denna rekrytering samarbetar vi med Effektiv. Välkommen med din ansökan via effektiv.se.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna
Marie Wikström: 0720 -17 93 60 eller marie@effektiv.se
eller Martin Hogmalm, VD på Pulsen Production,
0708- 11 61 40, martin.hogmalm@pulsen.se.

Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post