Årets första release (2016:1)


Pulsen Productions första release för affärssystemet Harmoney för 2016. Ny funktionalitet och uppdateringar/ förbättringar har validerats av användarna/ kunderna via Harmoney Användarförening (HAF).


De viktigaste nyheterna i Harmoney release 2016:1 är:

  • Betallösning; MasterPass, förberett nu även för Norge
  • Inköp; Ny rapport ”artikellista per inköpare”
  • Kundtjänst; Rabattkontroll mot när kund lagt sin order 
  • Butik: Kassakopplad betalterminal i hela Norden i en enhetlig lösning 
  • Ekonomi; Fakturanummer nu även på kreditfakturorehåll
Ny funktionalitet Förklaring och effekter
Betallösning; MasterPass, förberett även för Norge Harmoney kör sedan hösten15 MasterPass i Sverige. Det kommer att vara möjligt att köra betallösning MasterPass även i Norge när lanseringen sker.
  
Inköp; Ny rapport ”artikellista per inköpare” Möjlighet att göra urval på enskild inköpsassistent, den sorteras även per inköpare/ inköpsassistent vilket förbättrar både uppföljning samt planering.
  
Kundtjänst; Rabattkontroll mot när kund lagt sin order Logiken i Harmoney ändras så att rabatter kontrolleras efter när kunden lade sin order, inte när den läggs in i Harmoney. Detta skapar bättre logik för konsumenten och förenklar arbetet i kundtjänst.
  
Butik: Kassakopplad betalterminal i hela Norden i en enhetlig lösning Vi har nu byggt koppling även till leverantör Nets, som innebär möjlighet till kassakopplad betalterminal i hela Norden.
  
Ekonomi; Fakturanummer nu även på kreditfakturor För förbättrad uppföljning anpassas inbetalningsstatistiken så att fakturanummer även visas på kreditfakturor.

- Till februari-releasen har vi denna gång nya smarta funktioner som stödjer hela processen hos handelsföretagen. Förbättringarna skapar både nöjdare konsumenter och tidsbesparingar för våra kunder, säger Jan Jakobsson, Sälj & Marknadschef.


- Vi har som vanligt en löpande konstruktiv dialog med användarna i olika forum, både via HAF (Harmoney AnvändarFörening) och framför allt - i det dagliga arbetet, berättar Pernilla Lundin, produktansvarig för Harmoney.


Förändringarna i februarireleasen stödjer och underlättar leverantör- och inköpsfunktionerna samt förbättrar för kundtjänst att snabbt kunna ge bra svar till våra kunders kunder. Jag tycker vi har en bra mix av nya funktioner i februari-releasen.


Ladda ner pressreleasen här-->PDF


Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post