Pulsen på plats på forum4it

Den 3 maj 2016 deltar Pulsen som partner på Forum4it, ett event som drivs av företaget HerbertNathan & Co. Eventet hålls på Hotell Elite Park Avenue, Göteborg, inför Pulsens deltagande har vi ställt tre snabba frågor till Pulsen Productions VD Ove Prissberg.


Forum4it är ett event som fokuserar på affärssystem, vad hoppas du och Pulsen få ut av det?

Den digitala transformationen medför att affären förflyttas från den traditionella B2B till en mer konsumentnära handel. ”Vi lever i konsumentens tidsålder”. Konsumenthandeln ställer helt nya krav på underliggande affärssystem för att hantera en flerkanalig försäljning (butik och webb) på många marknader. Vi hoppas naturligtvis att kunder lockas av vårt Affärssystem Harmoney som är den motor som behövs för att möjliggöra konsumenthandel i grunden. Vi har också lång erfarenhet och starka referenser som använder Harmoney.


Hur ser ert engagemang ut på eventet och vad ser du mest fram emot?

Det är första året som vi är med på forum4it och vi kommer finnas på plats i en monter för att visa upp vårt system. Naturligtvis har vi erfaren kompetens i montern som väl tar hand om alla nyfikna kunder. Jag ser verkligen fram emot att visa upp Harmoney på mässan.


Vad vill du säga till de företag som tänker att närvara på eventet

Tveka inte utan tag kontakt med oss och fråga oss gärna om vad som krävs av bakomliggande affärssystem för att verkligen lyckas med din konsumentnära handel. Vi kan det, Vi har gjort det och vi vill verkligen hjälpa dig.


Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post