HR-processer i Pulsen Performance

För att attrahera nya medarbetare och behålla befintliga kollegor blir upplevelsen av arbetsgivaren allt viktigare. Genom att säkerställa gemensamma rutiner och ha en effektiv hantering, där man vet att det som ska göras blir gjort i rätt tid och på rätt sätt oavsett vem som ska göra det, så frigör man resurser i organisationen och ger nöjdare medarbetare. Goda och fungerande HR-processer ger ökat stöd för kvalitetssäkrat-, effektivt och professionellt bemötande, av arbetssökande, nyanställda och övriga anställda.


Två kunder lanserar inom kort anställningsprocesser baserat på BariumLive, som ska kopplas till Microsoft FIM/MIM respektive Micro Focus IDM. 


Processerna startar i dessa fall från kommunernas eTjänsteplattform (intern eTjänst) respektive Intranät. Därefter sker hantering enkelt, snabbt och kvalitetssäkrat med stöd i Barium Live.


Barium och Pulsen har ett stort antal kunder kring HR-processer. Erfarenheten från dessa har samlats i en ”best practise”, som nu delas kostnadsfritt i Pulsen Performance-samverkan för Barium processer. Först ut är HR-processer för Rekrytering, Hantering av ansökningar och Anställning. Det finns redan intresse från kunder att gå vidare med flera typer av HR-processer.


HR-processerna fungerar både som fristående applikationer och som  integrerade till Pulsens lösningar för IAM, eTjänster och webblösningar. Självklart integrerar vi processerna med övriga berörda system och organisationer.


För mera information

Kontakta er säljare eller Dick Orrmyr på dick.orrmyr@pulsen.se eller 031-709 82 49


Dela gärna
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Skicka detta via e-post